Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Skin Design:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Tuesday, February 26, 2013

Kencing


Satu hari Chot terbangun mlm. Dia nak terkencing. Dia pun 

masuk bilik air.

Chot sungguh terkezut bila lampu tu terbuka sendiri. 

Lepas kencing dia pun terus keluar dan dia tutup pintu 

toilet... Sekali lagi dia terkejut bila lampu toilet tu tertutup 

sendiri... 

Cepat-cepat dia kejut kan bini dia yang tengah lena tidur. 

Dia pun menceritakan hal yg terjadi kat toilet tadi..lampu tu 

terbukak dan padam sendiri. 

Bini Chot yang dalam keadaan sedar tak sedar tu pun 

berkata.. "Dah... dia buat dah perangai lama...
Awat


hang kencin dlm peti ais...???

8 comments:

Anonymous said...

bodo,da bpe kli aku bca citer ni sial

Anonymous said...

Kalau ye pun xyah la mencarut kt sini..otak ade ke x?wt la cite sendiri klau sntiase nk cite latest..otak letak kt ne?lutut?





Admin said...

Minta maaf la kalau dah terbaca cerita ni banyak kali, memang kebanyakan cerita lawak dikongsi banyak blog2 lain, so mungkin akan terjumpa cerita lawak kami yang lain di blog2 lawak lain.. :)terima kasih

Anonymous said...

Ya, betul tu. Kalau bagus sangat letaklah cerita lawak kau sendiri. Itu pun kalau tak copy la :)

Anonymous said...

Otak die kt bontot ayam.

putera nizam said...

Aku bca tk lwk sngt pon tp komen hampa lg lawak hehe bek baca komen hampa....

Anonymous said...

Si suami tu ngantuk sangat agaknya....hahahaha

Amyrul Aizad said...

Aku dah bace 2 kali tpi masih gelak, so what copy pon?